TH Mur & fliser ApS // Telefon: +4526217675 // E-mail: jj@mur-fliser.dk

Garanti

Tilbyder din murer garanti på sit arbejde og materialerne? Hvis ikke så tænk dig ekstra godt om før du skriver under på en aftale med mureren. Det kan få betydning for de samlede omkostninger på dit byggeri

Skal du have løst en byggeopgave, der kræver en håndværker giver god mening at undersøge en ting foruden pris og anbefalinger: Tilbyder din håndværker nogen form for garantiordning ?

Jo flere omkostninger der er forbundet med dit byggeri eller reparationsarbejde, jo vigtigere er det at undersøge dette område. Er uheldet ude, er det trist, at stå med håret i postkassen og dermed gå glip af pengene som en garantiordning kunne have udløst til udbedring af eventuelle fejl og mangler.

Hos TH mur og fliser er du altid sikret op til kr. 100.000,- ved hjælp af en garantiordning, som Dansk Byggeri står bag. Den hedder Byg Garanti og dækker alt fra den lille reparation af de misfarvede fliser på badeværelset til det store byggeprojekt, hvor en række håndværkere skal realisere din boligdrøm om et nyt hus til dig og familien.

Læs mere om hvad garantiordningen Byg Garanti kan betyde for dig, dit byggeri og dit økonomi på undersiden Byg Garanti eller kontakt TH mur og fliser allerede i dag.

Vil du vide mere om Byg Garanti?

Om Byg Garanti