TH Mur & fliser ApS // Telefon: +4526217675 // E-mail: jj@mur-fliser.dk

Murerarbejde

Søger du en murer i København eller Storkøbenhavn som overholder pris og aftaler? En murer der laver et ordentligt stykke arbejde, er til at stole på og er til at betale, ja så bør du tage en snak med os om det murerarbejde, du skal have lavet.

Din murer i København – og omegn

Vores murerfirma udfører i realiteten opgaver overalt på Sjælland. Men det er naturligvis hører det til sjældenhederne at vi sender en murer til Næstved, Roskilde eller Gilleleje for at udskifte en badeværelsesflise. Det er lidt for kostbart i tid og transportomkostninger. Ved større opgaver kan du derimod godt opleve vores murere i både Syd-, Vest- og Nordsjælland.

Da vi har til huse på Østerbro i København, så er det naturligvis primært i Storkøbenhavn at vores murere arbejder. På byggepladser, i virksomheder, butikker og private hjem. Intet murerarbejde er for småt eller for stort til vores murerfirma.

Murerarbejde med kvalitet

På denne hjemmeside kan du læse mere om hvordan vi vil drive vores murerfirma, hvad vi ønsker at stå for og hvad du kan forvente hvis du vælger en murer fra TH mur og fliser i København.

Ganske opsummerende kan det siges at vi helst vil bedømmes på kvaliteten af det murerarbejde, vi laver for vores kunder. Når vi afslutter et projekt eller et murerarbejde skal alle vores murere kunne gøre det med oprejst pande og stolthed over et veludført job. Det sikrer en høj kvalitet i vores opgaveløsninger og tilfredse kunder, der måske vil anbefale vores murere til andre, de kender. Det giver os en fin arbejdstilfredsstillelse i hverdagen og er derudover ganske sund forretnings fornuft.

Pris på en murer i København

Hvad er prisen på en murer i København egentlig ? Kan det overhovedet betale sig at tage sådan en murer – eller bør man snarere vælge en polsk håndværker ? En polsk murer kan vel lige bygge lige så godt som en københavnsk murer…

Den billigste murer?

Naturligvis er prisen på en murer vigtig. Det er økonomien i et byggeri altid. Men er prisen den vigtigste når du skal træffe beslutningen om hvilken murer du vil anvende ? Skal du vælge den billigste murer ? Måske – måske ikke. Vores råd er at du sammenholder de mange faktorer, der uanset opgave størrelse vil spille ind i opgaveløsning og samarbejdet. Kvalitet, tillid, anbefalinger, troværdighed for nu blot at nævne et par af faktorerne.

Vores pris på murerarbejde

Når du henter tilbud på en murer hos os vil du opleve at vi har gode og konkurrencedygtige priser på vores murerarbejde. Konkurrencen er hård – også på murerarbejde i København – men har du en forkærlighed for solidt håndværk og murere med respekt for deres arbejde, så er der gode chancer for at vi ses når du har en opgave, der kræver en murer.

Hvorfor vælge os som murerfirma?

Læs mere her!