TH Mur & fliser ApS // Telefon: +4526217675 // E-mail: jj@mur-fliser.dk

Badeværelser

Opsætning af badeværelser, badeværelsesfliser og reparation af badeværelse. Gode priser og endnu bedre kvalitet på alt murerarbejde. Kontakt os online

Badeværelser i dag

Der var engang hvor en simpel håndvask på det nærmeste udgjorde hjemmets badeværelse. Et rum til praktiske formål alene. Sådan er det langt fra altid i dag.

Nøjagtig som køkkenet gennem tiden har udviklet sig fra et rum til madlavning med køkkenvask og komfur til et samtalekøkken med fokus på design og komfort, så har det moderne badeværelse også gennemgået en spændende udvikling. I dag siger man, at køkkenet er det rum i vores bolig med den højeste prioritet skarpt forfulgt af badeværelset, som dermed er det næstvigtigste rum i hjemmet.

Det rummelige badeværelse

På moderne badeværelser skal der gerne være plads til flere i husstanden på samme tid. Køkkenet var før i tiden kun var beregnet til husmoren, nu er køkkenet mest af alt et yndet opholdsrum for hele familien, og dens gæster. Badeværelset er ligeledes blevet et rum, hvor vi gerne vil have mulighed for at være sammen. Derfor vælger flere og flere mennesker også at have mere end en håndvask – og i det hele taget at disponere badeværelset til at flere mennesker kan børste tænder, vaske hænder og opholde sig i rummet på samme tid.

Krav til badeværelset

En ting er at triste og entydigt funktionelle badeværelse tilhører en svunden tid til hos den moderne familie, en anden ting er vores krav til et velfungerende badeværelse. Lad os kigge på tendensen:

Et af de mest gennemgående krav til et lækkert badeværelse er, at der er tænkt der er enkelthed og design ind i den funktionelle praktik. Vi vil føle at badeværelset er en integreret og pæn del af vores hjem – ikke blot et rum til praktiske formål. Design er et andet kodeord når man ser på udviklingen af badeværelser – ikke blot i Danmark men i hele den del af verden, som har råd til at tænke livsstil og wellness.

Når du laver en ombygning af dit badeværelse – eller for lavet helt nyt badeværelse – så skal de lovmæssige krav til rummet naturligvis også være på plads. Er de ikke det, kan du ud over de praktiske problemer få efterfølgende problemer ved forsikringen og ved et eventuelt salg af din bolig. Vi sørger for at alle disse lovmæssige krav bliver indfriet til punkt og prikke, så du ikke skal pløje dig gennem diverse regelparagraffer og informationsmaterialer fra kommunen.

Som murere og fagmænd er det vores pligt og opgave, at være helt opdateret på gældende bygningsreglement – eksempelvis i forbindelse med vådrumsmembraner og krav til fald på badeværelser.

Det enkle badeværelse

Vi stiller i stigende krav til badeværelset i hjemmet. Det skal gerne være mere rummeligt end det badeværelse, vi husker fra vores barndom. Helst lyst, lækkert og med rene enkle ja nærmest minimalistiske linjer. Et enkelt rum men samtidig et rum, hvor vi har høje forventninger til funktionaliteten. Dem går vi nemlig ikke på kompromis med. Et moderne badeværelse skal nemlig i høj grad være et badeværelse med nem og høj anvendelighed.

Rengøringen af et praktisk badeværelse

Mange værelser i hjemmet kan hurtigt komme til at se rodede og snavsede ud når de bliver brugt og slidt af en familie med hektisk hverdag. Badeværelset er ingen undtagelse og er vel nok det rum i boligen, der hurtigst kan blive præget af at blive glemt eller udskudt i den regelmæssige rengøring. Men netop rengøringen af et badeværelse kan blive nemmere i hverdagen hvis de anvendte materialer ellers er på din side. Overfladen på fliser, klinker og gulv er nemlig af stor betydning i kampen mod et snavset badeværelse. En snak med en fagmand på området kan derfor spare dig for rigtig megen rengøringstid på badeværelset når du står og skal beslutte materialer til badeværelsesombygningen eller dit helt nye badeværelse. Din murer er sådan en fagmand.

Badeværelsesfliser

Hvis du ønsker fliser på dit badeværelse, så tag gerne os med på råd. I dag findes der et væld af mønstre og materialer indenfor badeværelsesfliser. Det er jo dejligt med et stort udvalg, men kan måske også komme til at virke lidt overvældende og forvirrende for nogle. For hvilke badeværelsesfliser vil fungere bedst i praksis på netop dit badeværelse. Hvilke vil give det look, du er på jagt efter?
Vi har stort kendskab til udvalget hos de fleste flise leverandører, der findes på markedet. Så hvis du har nogle specielle ønsker til dine badeværelsesfliser, er der gode chancer for at vi kan hjælpe dig i din søgen efter specielle farver, flisedesigns eller flisematerialer.

Reparation af badeværelsesfliser

Badeværelsesfliser er slidstærke, men uheldet kan naturligvis være ude, så du pludselig står med en knækket flise på dit badeværelse. Hvordan kan man få den ned uden at ødelægge flere, hvordan bliver den nye sat op så den holder – og vigtigst af alt: hvor finder jeg den tilsvarende flise der kan erstatte den knækkede ? Mange spørgsmål men samme svar. Ring til os. Vi kan mange gange hjælpe dig ved blot at se flisen – eller et billede af den på en mobiltelefon.