TH Mur & fliser ApS // Telefon: +4526217675 // E-mail: jj@mur-fliser.dk

Hovedentreprise

Kommunikation med alle involverede i dit byggeprojekt bliver nemmest for dig, når du har en hovedentreprenør. Ved en hovedentreprise har du nemlig kun en og samme kontaktperson

Hvad er en hovedentreprise?

En hovedentreprise ved et byggeprojekt er en form for økonomi- og projektstyringsaftale mellem dig og en anden part. Denne part kan være en virksomhed som eksempelvis TH mur & fliser AsP eller en enkeltperson, som en byggesagkyndig. Ved hovedentreprise på et byggeprojekt koordineres alt med dig via en enkelt virksomhed og som oftest også via en fast kontaktperson.

Kontaktpersonen i en hovedentreprise

Et byggeprojekt eller reparation af dit hus kan hurtigt kræve deltagelse af mange parter. Også selv om dit projekt kun er et mindre omfang. Det kan være folk fra kommunen, en byggesagkyndig, murer, blikkenslager, elektriker, snedker, maler eller endog en tækkemand, hvis du vil have stråtag på dit nye hus. Jo større og jo mere kompleks din byggeprojekt er, jo bedre kan det betale sig for dig at have kommunikationen til alle disse parter via én og samme kontaktperson – en hovedentreprenør.

Betydningen af en hovedentreprise for dig

De fleste af os har mange ting at se til i det daglige. At kaste sig ud i et reparationsarbejde eller byggeprojekt vil med sikkerhed tage noget af din værdifulde tid, for verden står jo desværre ikke stille fordi du beslutter dig for at bygge nyt hus eller få lavet lidt ved det gamle. Hvor megen tid dit reparationsarbejde eller byggeprojekt så skal ”røve” fra dig, er delvis op til dig selv.

Vælger du at lave projektet som en hovedentreprise, er det vores erfaring, at du ikke blot kan spare din egen tid men også tid på selve projektets færdiggørelse, da kommunikationen ganske enkelt flyder bedre mellem alle så misforståelse, der kan risikere i forsinkelser, undgås.

Har du ikke den store viden om byggeri og håndværk, så er der også en fordel i at have dit byggeprojekt i en hovedentreprise. Hovedentreprenøren har nemlig denne viden i samspil med alle de involverede håndværkere og fagfolk, der er med i projektet. Det betyder, at du slipper for at sætte dig ind i ting, ellers ville kræve din deltagelse og stillingtagen.

Fordelene ved en hovedentreprise

Som du nok forstår, er der en lang række fordele ved at benytte en hovedentreprenør hvis din opgave ellers kræver det. Her er de helt konkrete fordele:

 

1. En kontaktperson til al kommunikationen overfor alle involverede parter

2. Stram økonomistyring så økonomien i dit projekt optimeres og du undgår budgetoverskridelser

3. Topstyring af reparationen eller byggeriet så tidsplan og deadlines overholdes

4. Overblik der sikrer dig at en rolig søvn om natten

5. Koordinering så alle parter og faggrupper får gode arbejdsbetingelser

Når vi er hovedentreprenør

vis du vælger TH mur & fliser ApS til at varetage din hovedentreprise, så får du én og samme kontaktperson. Han er den, som samler alle trådene i dit byggeprojekt.

Før byggeriets eller bygge reparationens start samler vi tilbud fra alle de andre samarbejdspartnere og håndværkere for derefter at gå i gang med det koordinerende arbejde og selve byggestyringen af dit projekt. Du slipper således for selv at skulle indhente tilbud, vurdere de forskellige tilbud og forhandle priser med videre på plads. Vi varetager al kontaktarbejdet og har dialogen om projektet med dig. Da vi gerne vil tilsikre et højt kvalitetsniveau på alle vores projekter forudsætter det at vi vælger disse samarbejdspartnere hvis du ønsker os som hovedentreprenør på dit byggeprojekt.