TH Mur & fliser ApS // Telefon: +4526217675 // E-mail: jj@mur-fliser.dk

Tilbygning og nybygning

Vælg dine håndværkere med omhu når du skal have bygget nyt hus eller lavet en tilbygning. Her er nogle ting, der er gode at vide før du beslutter dig for de ekstra kvadratmeter og vælger en murer

Ønsket om god plads hvor vi opholder os

Vi holder alle af at have plads til os selv og alle vores ting. Uanset om det er i vores eget hjem, i garagen, værkstedet, virksomhed – eller for den sags skyld i legehuset. Og nogle af os kræver mere plads end andre for at have det godt. Sådan er det bare.

Tilbygning giver kvadratmeter – og frihed

Ønsket om flere kvadratmeter kan opstå hen ad vejen. Det kan der være mange årsager til. Måske var huset var lige lovligt småt, da du købte det. Det kan også være, at I er blevet flere i boligen, eller måske har du nu blot fået brug for et ekstra rum. Uanset årsagen er en tilbygning af huset løsningen på dit ønske om mere plads.

Prisen på tilbygning

Der koster naturligvis en del at bygge til på et hus. Men er kravet om mere plads en nødvendighed, skal prisen på tilbygning også ses i sammenhæng med hvad det ville koste dig at flytte til et andet og større hus eller at bygge et nyt hus.

Skal du bygge nyt hus?

Hvis du overvejer – eller har besluttet dig for – at bygge nyt hus, er det en god idé at tage os med på råd i din byggeplanlægning. Vi kan med sikkerhed give dig den rådgivning, der er nødvendig for at opnå en kvalitetsbolig du bliver glad for og til den bedst mulige pris. Vil du undgå faldgrupper og ekstra omkostninger, er det altid en god idé at koble os på dit byggeprojekt så tidligt i processen som overhovedet muligt. Dermed har vi nemlig mulighed for at guide dig hvad plan, projekt og praktik angår, så dit byggeprojekt kommer bedst fra start og står hurtigst klart.

Nybygning eller tilbygning

Hvad enten du ønsker en tilbygning til dit hus eller vil bygge nyt, så kan du i et samarbejde med os forvente en samvittighedsfuld sparringspartner. Vi sikrer at dit byggeprojekt bliver realiseret til tiden, til den aftalte pris og i en kvalitet, som du ikke kun bliver glad for når den sidste murer er færdig, men også i årene fremover. Et godt stykke håndværk, som også vi kan stå inde for er det, der gennem alle år har betegnet TH mur & fliser, og det har vi ingen planer om at ændre på!

Vi bygger i hele Hovedstadsregionen

I vores murerfirma udfører vi mange former for nybygninger og tilbygninger til eksisterende bygninger rundt omkring i Hovedstadsregionen. Det er gennem tiden blevet til tilbygninger på butikker, kontorer og på en lang række private huse. Vi deler gerne ud af vores viden og mange årige byggeerfaring, hvis du ønsker et samarbejde med os.

Kontakt der betaler sig

Overvejer du at bygge nyt hus eller opføre en ny bygning til virksomheden, så er du altid velkommen til at kontakte TH mur & fliser ApS. Vi kender til de udfordringer der kan opstå i sådan et byggeprojekt, og hjælper dig gerne i hele eller dele af processen. Vi kan stå for planlægning og udførsel af murerarbejdet alene – men kan også varetage hele entreprisen i forbindelse med din kommende tilbygning eller nybygning.

Vil du høre mere om tilbygning eller nybygning?

Kontakt os i dag!