TH Mur & fliser ApS // Telefon: +4526217675 // E-mail: jj@mur-fliser.dk

Profil

Dit valg af murer og andre håndværkere i dit byggeprojekt har stor betydning for kvalitet, økonomi og tidsplan. Har du ikke en anbefaling på vores arbejder og murere vil vi med al sandsynlighed overraske dig så positivt, at du har grund til selv at anbefale dem

Et murerfirma i København

Murerfirmaet TH mur & fliser er et blandt mange andre murerfirmaer i København. Vi samler på kunder der sætter kvalitet og økonomi i enhver opgave højt. Vi har trods finanskrise og den dermed afledte krise i byggeriet kunne udvide vores solide fundament af tilfredse kunder. Det er vi – hånden på hjerte – en smule stolte af eftersom krisen i byggeriet har været hård mod rigtig mange murerfirmaer, hvoraf flere nu ganske enkelt ikke findes i branchen mere.

Fokus på vores kompetencer

Udviklingen indenfor nybyggeri og murerarbejde generelt har vi naturligvis kunne mærke, men udover at der blev iværksat færre byggeprojekter, havde byggekrisen også en anden betydning for vores murerfirma. Krisens indtog betød nemlig også forøget fokus på byggeomkostninger og kvalitet i de byggeprojekter, der trods krisen blev realiseret. Det bekom os rigtig godt for vores styrke er i udpræget grad en høj kvalitet og gode priser på de mange forskelligartede mureropgaver, vi udfører.

Hvilken murer skal man vælge?

Når du står og har brug for en murer eller en hvilken som helst anden håndværker kan det være svært at vælge den rigtige. Slår du op i telefonbogen eller på nettet og finder en murer i nærheden, vælger du det murerfirma der har den pæneste hjemmeside, den murer der lyder mest sympatisk i telefonen eller falder valget af murer på det firma, der har den laveste byggepris?

Anbefaling af murer

De fleste ville nok hælde til anbefalinger når det kommer til valg af håndværkere. Har andre man kender haft en positiv oplevelse af firmaet er det oftest den bestemmende faktor når der skal vælges håndværkere uanset om det er til et større byggeprojekt eller til den lille reparation af en knækket badeværelsesflise.

Vi ved at en anbefaling er den bedste form for markedsføring. Derfor er vil du opleve at vi har fokus på at gøre dig til mere end en kunde. Vi vil gøre dig til en tilfreds kunde. Vores opgave er at løse dit byggeprojekt bedst og billigst muligt og samtidig give dig incitamentet til at anbefale os til andre i dit netværk af venner, familie, kolleger etc.

Du kan finde mere information om vores murerfirma her på hjemmesiden.